4 Aralık 2012 Salı

Bu sene zor be!

Geçen sene üç kupanın ardından Milangaz ayrılığı, sonrasında sponsor bulunamaması ve şu an ki durum. Erman Kunter çok iyi niyetiyle elinden geleni yapmaya çalışıyor. Kendisine saygımız sonsuz. Elindeki parayla ancak bu kadar olur. 

Her maç biri parlar umuduyla kurulmuş bir kadro var elde. Bugün Christopher, yarın belki Dasic, belki Markota... Beş numarasız denemeler vs. Sonuç istikrarsız bir takım.

Beşiktaş'ın şansı Euroleague'de CSKA ve Barcelona ile aynı gruba düşmesine rağmen, turnuvanın en kolay grubuna denk gelmesi. Nasıl olur bende bilmiyordum, böyle oluyormuş. Yılların gediklilerinden Anadolu Efes daha top16'yı yeni garantiledi, Fenerbahçe Ülker ise bir sonraki maça bıraktı. Bu bile o kadrolara rağmen garip bir durum bana sorarsanız.

Geçen hafta içinde Daniel Erwing takıma dahil edildi. Artık iki fazla yabancısı var takımın. Her şeye rağmen gerekli transfer geç de olsa geldi. Benim ümidim play-offlardan önce ciddi bir temizlik ve yenileme dönemi. Özellikle Dasiç'ten hiç bir verim alamıyor takım. Bir beş numara şart ve birilerinin Christopher'a bu takımın lideri olması gerektiğini söylemeli. Takımın en yeteneklisi ama kritik anlarda resmen toptan kaçıyor.

Beşiktaş'ın en büyük eksiği takımı yönetebilecek bir lider. Geçen sene Hawkins'in yaptığı kadar olmasa bile ona yaklaşabilecek bir lider bu takımı ateşler. Şu an insiyatifi sadece Jerrells alıyor. Ona destek olabilecek birileri gerekiyor artık. Bu halde takımın kalburüstü takımlarla mücadele edebilmesi gerçekten zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder